Zonnepanelen

Image

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis gebruik van kunnen maken. Alleen doen wij dit met zijn allen nog te weinig. Om zonlicht om te zetten in elektriciteit heeft u zonnepanelen nodig. Deze panelen worden ook wel fotovoltaïsche panelen (PV-panelen) genoemd.

Zonnepanelen & Werking
Zonnepanelen zijn opgebouwd uit meerdere zonnecellen. Deze zonnecellen zijn over het algemeen gemaakt van de halfgeleider silicium. Hierin wordt zonne-energie omgezet in een elektrische stroom. Via de omvormer gaat de opgewekte stroom naar de verdeelkast. De keuze van het soort zonnepaneel verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie? Hoeveel wilt u besparen op uw energie-rekening? Installatiebedrijf E&H  kan u uitstekend adviseren bij het maken van een keuze. Zonnepanelen zijn van buitenaf zichtbaar en daarom gelden er voor het aanbrengen van zonnepanelen en zonneboilers bepaalde regels. Als daaraan wordt voldaan mogen ze vergunningvrij worden aangebracht op een gebouw. 

Energie opwekken met zonnepanelen
Als u meer produceert dan u zelf nodig hebt, koopt het energiebedrijf de energie van u terug. Toch zijn er bij veel mensen nog veel onduidelijkheden met betrekking tot zonnepanelen in Nederland. Installatiebedrijf E&H heeft antwoordt op enkele vragen:misverstanden zonnepanelen in Nederland.

Ontvang de BTW terug op uw investering in zonnepanelen!!
Als u onlangs een zonnesysteem heeft aangeschaft of als u van plan bent zonnepanelen aan te schaffen bestaat er een reële kans dat u de BTW over deze investering kan terugvragen. Voor advies en voor het volledig laten verzorgen van de aanvraag kunt u contact opnemen met Accountants- en advieskantoor De Lange uit Bergentheim. “De adviseur die naast de ondernemer staat” 

Zonnepanelen Yingli-Solar
Installatiebedrijf E&H werkt voornamelijk met zonnepanelen van Yingli Solar. Deze producent van zonnepanelen is de wereldleider en levert gegarandeerd een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vandaar dat wij ook voor dit product kiezen. Maar wij hebben een breder assortiment van producten. 

SMA-omvormers
Installatiebedrijf E&H gebruikt voornamelijk SMA omvormers. SMA behoort zonder twijfel tot de topmerken van omvormers. Met een perfecte service en dienstverlening vanuit België is SMA een uitstekende partner met een brede range aan omvormers voor zonne-energie installaties van alle afmetingen. 

Uw voordelen
- Bespaar tot 100 % op uw energierekening;

- Draag bij aan een duurzame wereld en investeer met een goed rendement;
- Vakkundig geïnstalleerd door een erkende installateur;
- Tien jaar garantie (25 jaar opbrengstgarantie);
- Vijf jaar garantie op omvormer (optioneel uit te breiden tot 20 jaar);
- Installatiebedrijf E&H maakt gratis een calculatie en geeft u advies op maat.