Centrale verwarming

Een ieder heeft zijn eigen en verschillende wensen op het gebied van verwarming. Wij komen dan ook graag bij u langs om te kijken welke ketel het best bij u past. Tevens hebben wij een service dienst die 7 dagen per week voor u klaar staat. Mocht er iets misgaan met uw ketel, dan hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Een radiator in een woning vinden de meeste mensen niet sierlijk maar lastig. Het liefst worden ze dan ook weggestopt. Dit gaat echter vaak weer ten koste van het comfort. Er zijn vele soorten radiatoren op de markt die comfort en een sierlijk uiterlijk combineren. Wij zijn dealer van drie merken cv-ketels: Intergas, Vaillant en Nefit. Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Een lekker warm in huis zonder hinderlijke radiatoren. Deze opties kunnen zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw geplaatst worden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Op dit moment verzorgen wij zo'n 600 onderhoudscontracten.

Vorstgevaar
Bevroren leidingen in de winterperiode geeft vaak een hoop problemen. Ook bij nieuwe woningen is dat geen uitzondering. Voorkomen is beter dan genezen, let daarom op de volgende punten als er vorstgevaar dreigt:

  • Sluit de afsluiter van de desbetreffende kraan waar bij vorstgevaar dreigt af. Tap de leiding af zodat er geen water meer in de leiding staat of blaas de leiding door met lucht.
  • Zet de thermostaat nooit te laag, als het vriest ga dan ongeveer naar een nachtverlaging van 18 graden Celsius, let daarbij wel op dat de radiatorkranen geopend zijn.
  • Indien u problemen heeft met het ontdooien van leidingen op niet bereikbare plaatsen, neem dan contact met ons op, wij hebben speciale ontdooiapparatuur waarmee uw probleem snel opgelost kan worden en eventuele lekken gelijk kunnen worden herstel.