Onderhoud CV ketel

Binnen Installatiebedrijf E&H beschikt u over de mogelijkheid een service abonnement af te sluiten. Dit serviceabonnement voor u CV installatie bestaat uit een 12-maandelijks onderhoudsinspectie en een storingsservice. 

Als u een elektrastoring, ketelstoring of een storing op loodgieters gebied krijgt, kunt u de servicedienst bellen. Onze servicemonteur is bereikbaar na werktijd en in het weekend via ons telefoonnummer.

Storingen
Mocht u een storing hebben aan uw cv ketel bekijk dan de code die wordt aangegeven. Bij het indrukken van de knop ‘RESET’ kan het zijn dat de ketel uit zijn storing gaat.. U kunt ook de stekker uit de ketel halen en 10 seconden wachten met hem terug te plaatsen in het wandcontactdoos. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met ons en meld de desbetreffende storingscode inclusief het merk van cv ketel aan onze monteur. Het kan zijn dat het probleem telefonisch kan worden opgelost  Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0523-760097

Regeling service- en onderhoudsabonnement:
Er kan een onderhoudsabonnement worden afgesloten. Het onderhoud wordt na telefonische afspraak uitgevoerd. De prijs van het service contract bedraagt  € 75,00 incl. btw. Onderdelen welke moeten worden vervangen, zullen in rekening worden gebracht. De betaling wordt achteraf doormiddel van een factuur in rekening gebracht.

Wij zullen jaarlijks de cv ketel op de volgende punten controleren:

  • Reinigen van de brander;
  • Reinigen warmtewisselaar;
  • Controleren goede afvoer rookgassen;
  • Afstellen gasdruk;
  • Controleren warm water temperatuur;
  • Het zo nodig ontluchten en bijvullen van de cv installatie.

Wilt u meer weten over het onderhoudscontract, of zou u graag een service abonnement willen afsluiten? Neemt u dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vul het onderstaande contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen!

Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input
Incorrecte input